ΠΕΡΔΙΚΑ - Hara's Studios aegina perdika

HARA'S STUDIOS
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:


Η Αίγινα είναι νησί του Σαρωνικού Κόλπου. Σήμερα είναι το δεύτερο μεγαλύτερο σε έκταση, πληθυσμό και ανάπτυξη νησί .
Από την Αίγινα, νοτιοδυτικά, ξεκινά ο παραλιακός δρόμος που συνεχίζεται νότια, 9 χιλιόμετρα από το λιμάνι της Αίγινας. καταλήγει στο παραδοσιακό ψαροχώρι της Πέρδικας,
Κύριο χαρακτηριστικό του οικισμού είναι τα μικρά σπιτάκια με τις αυλές να επικοινωνούν μεταξύ τους.
Στο ακρωτήρι της Πέρδικας υπάρχει η Εκκλησία του Αγίου Σώστη που γιορτάζει στις 7 Σεπτεμβρίου.Τότε γίνεται μεγάλο πανηγύρι.
Την ανοιξη οι λόφοι είναι πλημμυρισμένοι με αγριολούλουδα χιλιάδων χρωμάτων και αρωμάτων.
Το καλοκαίρι, όλα αλλάζουν. Η πεντακάθαρη γαλάζια θάλασσα, το μπάνιο, τα παιχνίδια στην παραλία, το ψάρεμα και η βαρκάδα.
Πολύ κοντά στο ψαροχώρι υπάρχει το μικρό ορεινό χωριό Σφεντούρι,  και οι γραφικές παραλίες, Κλίμα και Σαρπά.
Το νησάκι Μονή βρίσκεται απέναντι από την Πέρδικα, σε απόσταση μολις 8 λεπτά με τη βάρκα. Από το λιμανάκι της Πέρδικας, από το Πάσχα μέχρι και το τέλος Σεπτεμβρίου, γίνονται τακτικά δρομολόγια που μας περνούν απέναντι, στο νησάκι Μονή που απέχει 3 μίλια από την Πέρδικα.
Η Μονή είναι ένα όμορφο νησάκι με πλούσια βλάστηση χωρίς κατοίκους, μόνο με ελάφια, μικρόσωμα αλογάκια, αγριοκάτσικα, παγώνια, φασιανούς και σκίουρους που έρχονται κοντά σας για να τα ταϊσετε.
Οι παραλίες του έχουν βαθιά, καθαρά νερά, κατάλληλα για υποβρύχιο ψάρεμα, από την μία πλευρά του νησιού, ενώ στην άλλη πλευρά υπάρχει θαυμάσια οργανωμένη αμμουδερή παραλία με καταγάλανα ανοιχτόχρωμα νερά και πολλά άλλα σημεία για μπάνιο και για ψάρεμα.
Στην οργανωμένη παραλία της Μονής υπάρχουν snack bar, ηλεκτρικό ρεύμα και τηλέφωνο. Στις καντίνες θα βρείτε καφέ, αναψυκτικά και ούζο με μεζέ.
Η νυχτερινή ζωή στην πέρδικα είναι επίσης πολύ ζωντανή: Στην παραλία υπάρχουν ταβέρνες πασίγνωστες για τα φρέσκα ψάρια και τα θαλασσινά τους , ουζερί, μπαρ και καφετέριες, καλωσορίζουν τον επισκέπτη, προσφέροντας πολλές επιλογές.
Επικοινωνία ΧΑΡΑΣ STUDIOS Πέρδικα 18010 Αίγινα +030 2297061732 /2104819884 /2104812432 κινητό +030 6977619967 /6906257341 Email info@harastudios.com


Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού